autopoetsbedrijf zwolle

Wiki Article

Ben je minder blij geworden met je Lada vanwege het feit dat deze er oud uit ziet? Wij boenen je honda net zo lang tot elk deel weer straalt. Onweer doet je renault geen geen goed, het wordt tijd om deze door ons onder handen te laten nemen. Wij zorgen er voor dat de fantastische glans die je vierwieler voorheen had nogmaals naar voren komt. De bovenste laag wordt nogmaals in ere hersteld voor het fraaiste uitkomst. Met alleen de beste autowax te gebruiken en de grootste zorg krijg je de Audi weer in spraakmakende staat terug. Zie op onze website enkele voor en na afbeeldingen om jezelf te overtuigen.
Met een grote glimlach komen de buren naar je toe met de vraag of je een nieuwe auto hebt gekocht zo mooi als dat ie is geworden.

Dit is je vast niet onbekend, dan ben je een stukje aan het touren en voor je het weet heb je allemaal krasjes opgelopen door opspattend grind. Jammer, er valt treurig genoeg niks aan te doen maar het valt wel op te lossen. Al die schadeplekken maken de kleur eveneens futloos, het ziet er niet uit. Om weer in een glansrijke heilige koe te rijden is de oplossing om deze door ons te laten polijsten, zelfs voor diepere beschadigingen, maar daar is een andere techniek voor. Een krasvrije lak door onze polijstbehandeling geeft je bolide weer de uitstraling die het had toen je hem nieuw in de showroom kocht. Wat het meest in het oog springt is de kleur, deze is als nieuw.

Is het niet een fraai gezicht al die glimmende auto's die glanzen in het zonlicht of onder verlichting van de straat? Je kan je gezicht er in terug zien zo hard glimt de lak. Dit wordt verkregen met glascoating en ook dit bieden wij aan, dus jouw vierwieler kan er net zo gelikt uit gaan zien. Wat is glas-coating nu precies? Nou het is een extra ondersteunende laag over je bestaande laklaag heen die voor vele jaren goed is. Voordat de glas-coating kan worden aangebracht behoort de heilige koe eerst ingrijpend gepolijst te zijn wilt het middel blijven zitten. Na deze nano-coating hebben waterdruppels en vuil geen grip meer op je autolak, je bolide blijft spik en span.

Wil je het interieur van je voertuig laten schoonwassen zodat deze weer door een ringetje valt te halen? Leren zetels verkrijgen hun originele kleur en alles wat je ziet is zo schoon of als het net uit de fabriek komt. Als je de vierwieler al een geruime tijd hebt is deze een stuk vuiler als dat je zal willen. En wie wilt er nu gezien worden met een vies interieur. De lederen bekleding komt na onze auto interieur reiniging er weer als nieuw uit te zien. Miljoenen personen vinden een nieuw gekochte Mercedes zalig geuren, helaas genoeg verdwijnt die geur vanzelf. Wij verbloemen de minder plezierige geurtjes niet, maar verwijderen deze zodat je binnenkant weer lekker ruikt.

Je kan bij ons ook een pakket bestellen, dan maken we je heilige koe van binnen en buiten schoon. Neem eens bij ons het ‘autowassen’ pakket af. Ook is het best pienter om een ander pakket erbij te nemen, zo nemen we alles in 1 keer mee. Het is allemaal mogelijk bij ons, elke auto of bestelwagen die we krijgen reinigen we grondig aan de binnen of buitenkant en zelfs beide kanten. We weten het te waarderen als je ons wilt aanraden bij onder andere je moeder. We hebben momenteel 6 autopoetsbedrijven door heel Nederland. Je hoeft niet ver te rijden om er eentje te vinden, en anders maak je er meteen een mooie dag van.

Geef ons een kans, we stellen je niet te leur.

Is het beschamend als je wegrijdt? Laat je Bmw door ons tot in detail. Iets dat je Audi kleurloos doet lijken komt door onweer, de weersinvloeden geven de gelakte laag een doffe gloed. Wij maken er zoveel werk van dat de schitterende glans die je Audi voorheen had weer terug komt. Voor de fraaiste resultaten zullen we de bovenste laag weer in ere moeten herstellen. Met alleen de betere autowax te gebruiken en de meeste liefde leveren we jouw Renault weer af. Zie op onze bedrijfswebsite meerdere voor en na afbeeldingen om jezelf te overtuigen.
Binnen de kortste keren komen bekende op je af om te vragen of je een andere auto hebt gekocht zo mooi als dat ie is geworden.

Je kent het vast en zeker, dan ben je een stukje aan het rijden en zonder enige waarschuwing zijn er allemaal krasjes bijgekomen door opspattend grind. Zoveel miniscule krasjes in je autolak die je liever niet ziet. Al die streepjes maken de kleur gelijk wazig, het is wel eens mooier geweest. Om nogmaals in een blinkende bolide te touren is de oplossing om deze bij ons achter te laten voor een polijstbeurt, zelfs voor diepere krasjes, maar daar zijn andere middelen voor benodigd. Zodra de professionele polijstbehandeling achter de rug is, zijn krasjes die afkomstig zijn van je sleutelbos, een paar struiken of grind weer compleet verdwenen. En natuurlijk die kleur, helemaal opgebloeid.

Is het niet geweldig al die glanzende auto's die sparkelen in het stralende van de zon of onder straatverlichting? Je kan je eigen spiegelbeeld zien zo glad is de laklaag. Dit wordt verkregen met nano-coating en dit is wat wij ook aanbieden, dus jouw vierwieler kan net zo puik worden. Glascoating is een onzichtbare laag over de bestaande autolak heen, door dit blijft je voertuig voor een lange tijd extra beschermd. Wat nodig is, is dat de vierwieler eerst helemaal gewassen moet zijn anders wilt de gel niet pakken. Het eindresultaat is dat waterdruppels en al het andere vuil van deze ondergrond afglijdt zodat je altijd in een glimmende auto rondrijdt.

Plus de binnenkant van je Fiat kunnen we geheel schoonmaken zodat je weer met een lekker gevoel de bolide in stapt. Wij maken het gehele auto interieur brandschoon, de stoelen en dashboard tot de vloer aan toe. Waarom je je auto interieur wilt laten opknappen? Na verloop van tijd is de binnenzijde lang niet zo schoon meer als toen je het kocht. En wat voor persoon wilt er nu gezien worden met een smerig auto interieur. Elk hoekje en gaatje wordt door ons onder handen genomen zodat er geen vuiltje meer te zien is. Veel mensen vinden een nieuw gekochte Kia zalig geuren, treurig genoeg verdwijnt die geur vanzelf. Alle andere geuren die het auto interieur rijk is halen we er uit zodat je neus ook weer blij van elk autoritje wordt.

Om je voertuig volstrekt van buiten en binnenkant fatsoenlijk te laten boenen bieden we ook pakketten aan. Neem bijvoorbeeld bij ons het ‘autowassen’ pakket af. Ook kan je zelf besluiten Laat uw auto voordelig polijsten om een ander pakket erbij te nemen, dan ben je in 1 keer klaar. Wij bieden onze diestbaarheid aan voor alle mensen met een auto of bus. Nadat je jouw bedrijfswagen schoon hebt terug gekregen stellen wij het zeer op prijs als je ons als voorbeeld bij je familie wilt adviseren. We hebben momenteel 6 autopoetsbedrijven door heel Nederland. Er is er altijd wel 1 bij jou in de buurt.

We verwelkomen je graag.

Report this wiki page